7. apr, 2012

GLAD PÅSK!

Glad Påsk på er! 

Idag påskafton och igår långfredagen har hästarna fått stått och bara vilat i hagen vilket de är värda! För de har gått alla dagar denna vecka förutom de två. Och alla har varit jätte duktiga hela veckan. I torsdags har Rebecca varit här, hon vi köpte Thengill av. Vi var ute och red direkt när hon kom och sjävklart tog hon Thengill, jag Sunna och mamma Kostur. Vi gick en utav  turridningsvägarna och den verkar fått ett bra betyg. Vi fick även bra betyg av Rebecca hur Thengill rörde sig och att han var väldigt pigg. Våran lilla kille har blivit ett riktigt litet bustroll sen han kom till gården. Vilket bara är positivt han verkar njuta av livet! 

Imorgon ska vi ut med alla hästarna samtidigt, när det kommer lite folk som ska med.
Mycket spännande!  

Senaste kommentaren

08.07 | 14:14

Hej måste tyvärr avboka mig och Carina , vi skulle rida måndag den 11/7 kl 18.00
Mvh Lena

03.05 | 04:29

Finns möjlighet för tre hästvana tjejer på 30+ att rida valsjöritten under kristihimmel? Vi har egna islandshästar men vill gärna komma ut på lite nya äventyr.

23.04 | 17:17

Hej, skulle vilja rida tillsammans med min brors dotter (16år). Vi har ingen större ridvana. Gärna söndagen den 15 maj.
Med vänlig hälsning, Margareta

23.04 | 17:15

Hej,
Jag skulle vilja rida en tur tillsammans med min brors dotter (16 år). Ingen av oss är särskilt ridvan och jag kan om det behövs gå bredvid henne. Jag vill så gärna introducera ridning för henne

Dela den här sidan