17. mar, 2012

dålig uppdatering, jag vet!

Nu efter många veckors tid känner jag att vi har något att dela med oss av. Vi har bara ridit och hållit på med hästarna som vanligt. dvs 3-4 gånger i veckan går varje häst. 

Men idag den 17 mars hände en rolig händelse! Våra 4 första kunder var här och red. Hästarna skött sig umärkt! De red två i taget och det var Aska och Saela som fick vara premiär hästarna för turridningen. Och mamma red med på Thengill. Som också skötte sig utmärkt! 
Efter den roliga händelsen så gick jag och mamma ut och red Sunna & Kostur på en otroligt lång raksträcka. Där vi varierade tölt, trav och skritt så det skulle bli ett litet konditions pass. 

Efter lunch var det Thengill som fick gå själv med mig, en väldigt udda väg i skogen. Men han är så duktig så han tar sig fram nästan överallt! Så det gick bra. När vi kom hem, så fick han ställa sig i stallet och mumsa hö. Han brukar inte stå inne men det verkade han inte ha något emot. Tror han tyckte det var skönt att få komma in och bli torr om hovar och ben. 

Seala och Aska fick sig en kort liten sväng också. Mest för att få röra på sig lite lätt. 

Det var den här lördagen i korthet!
Hoppas ni som läser kommer och rider en tur på våra underbara häster snart!  

Senaste kommentaren

08.07 | 14:14

Hej måste tyvärr avboka mig och Carina , vi skulle rida måndag den 11/7 kl 18.00
Mvh Lena

03.05 | 04:29

Finns möjlighet för tre hästvana tjejer på 30+ att rida valsjöritten under kristihimmel? Vi har egna islandshästar men vill gärna komma ut på lite nya äventyr.

23.04 | 17:17

Hej, skulle vilja rida tillsammans med min brors dotter (16år). Vi har ingen större ridvana. Gärna söndagen den 15 maj.
Med vänlig hälsning, Margareta

23.04 | 17:15

Hej,
Jag skulle vilja rida en tur tillsammans med min brors dotter (16 år). Ingen av oss är särskilt ridvan och jag kan om det behövs gå bredvid henne. Jag vill så gärna introducera ridning för henne

Dela den här sidan