19. feb, 2012

Snöslask och tråkigt mulet väder

Ja så som rubriken lyder var dagen idag. Och det tyckte hästarna var lite smått roligt tror jag allt! Jag var ute på Sunna tidigt på morgonen för att jag skulle åka bort på dagen. Men vi hann en vända på ca 1 timme. Det var mening att det skulle vara ett jobbigt pass för henne, men det blev värre! Att pulsa tjock blötsnö på ett hygge var inte lätt! Men vi tog oss hem inte allt för svettiga och trötta! 

Mamma red Kostur mitt på dagen i ca 1 timme, han fick gå i blandade former. Likaså Saela fick en genomkörare. Hon fick en riktig skogstur. Hon var så pigg i hagen igår så hoppas mamma körde slut på henne idag;)

Imorgon ska alla hästarna ut och motioneras. Så det är bara att ställa klockan så att man hinner med! Så hästarna får någon fritid i hagen eftersom det verkar lovande väder! 

Skriv gärna lite kommentarer och frågor om hästarna!

Senaste kommentaren

08.07 | 14:14

Hej måste tyvärr avboka mig och Carina , vi skulle rida måndag den 11/7 kl 18.00
Mvh Lena

03.05 | 04:29

Finns möjlighet för tre hästvana tjejer på 30+ att rida valsjöritten under kristihimmel? Vi har egna islandshästar men vill gärna komma ut på lite nya äventyr.

23.04 | 17:17

Hej, skulle vilja rida tillsammans med min brors dotter (16år). Vi har ingen större ridvana. Gärna söndagen den 15 maj.
Med vänlig hälsning, Margareta

23.04 | 17:15

Hej,
Jag skulle vilja rida en tur tillsammans med min brors dotter (16 år). Ingen av oss är särskilt ridvan och jag kan om det behövs gå bredvid henne. Jag vill så gärna introducera ridning för henne

Dela den här sidan